م.آ
عنوان :

لنز داخل چشمی

متخصص چشم پزشکی
با سلام نمره چشم من 9.5 است و تنبلی چشم دارم 29 سالمه عکس توپوگرافی گرفتم و به پزشک متخصص نشان دادم گفت می شود لنز داخل چشمی بگزارم هزینه اش را هم گفت 30 میلیون تومن می خواستم بپرسم میشه با هزینه کمتر هم انجامش داد یا خیر لیزر هم پرسیدم گفتند نمیشود آیا عمل دیگری غیر از لنز داخل چشمی هست برای حذف عینک یا خیر؟

با سلام عکس پنتاکم رو ارسال کنین

دید چشم تنبل و سالم چند دهم هست

نمره عینکتون رو اگه دارین تو دفترچه ارسال کنین

چند تا عکس از چشم هست کدومشون را ارسال کنم؟

پنتاکمو ارسال کنین همون که دایره های رنگی هست

عکس ها ارسال نمیشه شماره واتساپ یا تلگرام ندارید براتون بفرستم؟

*****091493تلگرام ارسال کنین

عکس ها را ارسال کردم اومد؟

پنتاکم رسید نمره ی عینکتون رو ارسال نکردین

نمره عینکم که گفته بودم 9.5 هست
عکسی که ارسال کردم درسته؟

بله درسته متاسفانه نمره ی چشمتون خیلی بالاست

و همینکه استیگماتتون هم بالاست

بهترین گزینه برای شما باتوجه به اینکه تنبلی چشم هم دارین استفاده از عینک هست

میتونین از لنزهای فشرده با فرم عینک کوچک استفاده کنین که عنکتون هم از نظر ظاهری خوب باشه

ایا لنز نرم تا بحال استفاده کرده اید ؟

خیر استفاده نکرده ام
تنبلی چشمم اگر عمل نکنم قابل درمان هست؟

خیر متاسفانه برای تنبلی چشم میبایست در سنین زیر 10سال اقدام میشد که متاسفانه نشده و درمانی وجود ندارد

میتونین لنز نرم استفاده کنین قیمتش دور ور 200تومن هست خیلی راحت میشین

من از کودکی عینک می زدم تنبلی نداشتم

خودتون میگین یکی از چشماتون تنبله

اگر تنبلی چشم نداشته باشین باید دید هردوتا چشمتون 10 دهم باشه

زمان کودکی شماره چشمم کمتر بود اون موقع نداشتم تنبلی چشم
زیاد شدن شماره چشمم علتش فقط ارثی هست یا چیز دیگه ای دخالت داره؟

نگاه کنین اگر دید چشمتون از 10 دهم کمتر باشه و مشکل دیگه ای درچشمتون نباشه اون موقع میگن چشم تنبل شده

آیا ممکن بیشتر بشه ؟

نمره ی دقیق عینکتون رو که الان میزنین ارسال کنین تا نمره لنز تون رو تعین کنم تهیه کنین و استفاده کنین