م.د
عنوان :

عمل زیبایی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و درود بر شما. مادر من 60 ساله هستن و پوست چروکیده ای دارن. از دو نفر از همکاران متخصص شما در مورد کارهایی که برای بهبود پوست ایشان می توان انجام داد سوال پرسیدم، یک نفر بوتاکس و تزریق چربی و پزشک دیگر لیفتینگ را پیشنهاد دادند. مادر من فشار خون کنترل شده دارند، ترجیح ما استفاده از روشهاییه که نیاز به بیهوشی نداشته باشه. سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایید

با سلام

بوتاکس و تزریق چربی نیاز به بیهوشی نداره لیفتینگ به روشهای غیر جراحی مثل هایفو و لیزر و ..... هم همینطور ولی لیفتینگ با جراحی مسلما نیاز به بیهوشی داره من چون ایشون رو ندیدم نمی تونم بگم که کدام یک از روش های جوانسازی بیشتر به در ایشان می خورد