ف.ب
عنوان :

جوش و کک و مک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
دختری با موی قهوه ای و پوستی کک و مک دار هستم که رو بینی و زیر چشم رو در بر گرفته.لطفا راه درمانی با هزینه مناسب و اثر بخش پیشنهاد بدید..
پوستم حساس و زود جوش می زنه.
درمان جوش بصورت موقت تا زمان استفاده از دارو بوده.درمان کک و مک هم به طور قطع وجود نداشته یا هزینه بالایی رو در بر داشته...لطفا راهنماییم کنید.با تشکر...

سلام

برای درمان کک و مک اول دارو و اگه بیفایده بود لیزر یا پیلینگ روشهای مناسبی هستند

درمان جوش رو باید شش ماه ادامه بدی و مشکل هورمونی نداشته باشی تا انشالا دیگه برنگرده

ببخشید مجدد سوال دارم...مدتیه موی زائد در زیر چونه ام رویش کرده ممکن هست مشکل هورمونی باشه؟اگه بله باید چکار کنم؟این مشکل هورمونی برای بچه دار شدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟

متاسفانه از خوزستان هستم و سخت میتونم مراجعه کنم به خودتون...اگه میشه کامل راهنماییم کنید...ممنون تشکر میکنم.عذرخواهی من رو بپذیرید

عادت ماهیانه منظمه؟

کیست تخمدان؟

تیرویید؟

موی زاید در خانواده؟

دقیقا منظم که خیر...با اختلاف چند روز یا یک هفته ....کیست تخمدان رو نمیدونم...تیرویید ندارم چندوقت پیش آزمایش دادم...مادرم توی سن بالا موی زائد پیدا کرد.خواهرم از جوانی داشت و داره و لیزر میکنه...اما کلا آدم پر مویی بود.ولی من کم مو بودم و یکباره دچار موهای زائد شدم.نمی دونم مشکلات الان مادرم روی من تاثیری داره یا نه.اما مادرم میوم در رخم داره و کیست تخمدان داره.خواهرمم فیبروم سینه داره...

موهای زاید رو لیزر کن.

ازمایش هورمونی وسونو هم انجام بده

تشکر فراوان