ب.ش
عنوان :

سرفه مکرر

متخصص داخلی
من آمپول زده ام پنج تا تمام علایم آنفولانزا خوب شده به جز سرفه . آیا آمپولی هست که بزنم سرفه قطع بشه ؟؟

سلام،گاهی اوقات سرفه بعد از عفونت ویروسی تا مدتی باقی میمونه و ناشی از افزایش حساسیت بعد از ان هست.کاری که میشه کرد استفاده از شربت های ضد سرفه مثل دکسترومتورفان و پرنیزولون به مقدار نصف قرص 50 میلی گرم به مدت 4 روز است.

قرص جوشان یا قطره چیزی هست که تسکین دهنده سینه و نرم کننده آن باشد ؟؟
قطره یا قرص جوشان یا چیزی برای نرم کردن سینه و تسکین دهنده سرفه وجود دارد ؟؟؟

میتونین از به دانه استفاده کنین.
همچنین اویشن هم تسکین دهنده سرفه هست.

آنقدر از این چیزا خوردم که حد نداره . سرفه ام بهتر شده ولی هنوز اذیت می کنه .
قرص جوشان آوی آن استیل خوبه ؟؟ آرام کننده سینه
.
از بعد از سرماخوردگی تارهای صوتی خیلی گرفته . خوب می شه یا باید بروم دکتر ؟؟؟

خوب میشه،گاهی تا یک ماه سرفه های ناشی از افزایش حساسیت باقیمیمونه