م.ن
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
باسلام،من23سال سن دارم و پسر هستم چهارسال پیش چشم سمت چپم را که ضعیف بود لیزیک کردم و هم اکنون چشمم سالم هست اما سوالی که داشتم این است که آیا ورزش بوکس با توجه به مشتهایی که به سر و صورت وارد میشود برای چشمم ضرر دارد و احتمال اینکه دوباره چشمم ضعیف شود هست؟

با سلام خدمت شما ضربه به چشم نمی تواندباعث ضعیف شدن دوباره چشمتان شود ولی ضربه اگر به چشم سالم هم برخورد کند میتواند ضربات جبران ناپذیری در چشم ایجاد کند پیشنهاد بنده استفاده از کلاهای ایمنی مخصوص جهت جلوگیری از ضربات سنگین به سر و چشم هاست

اگر امکان پذیر هست رشته ورزشی خودتونرو تغییر بدین

ممنون از راهنمایییتون
بدنسازی چی دکتر

کلا ورزشهایی که ضربه به سر و چشم نداشته باشه خوبه

با تشکر