م.ه
عنوان :

تاری چشم

متخصص چشم پزشکی
من سه سال قبل عمل لازک کردم.الان نمره چشمم عالیه پیش دکتر رفتم نمره چشم میگه 10 از 10 هست.ولی چشم تارم اکثر اوقات انگار گوشش تاره یا مه داره.دکتر بررسی کامل کرده مشکلی نمیبینه.گاهی اوقات اذیت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.

با سلام اکثر اوقات تاری بعد از عمل لیزیک خشکی سطح چشم میباشد برای رفع این موضوع میبایست تا میتوانید از گوشی مبایل و تبلت و لبتاب و ...کلا نور مصنویی پرهیز کنید استفاده از اشک مصنویی آرتلاک ادونس هم کمک کننده میباشد شبها قبل از خواب از کیسه ی اب گرم برروی چشمها استفاده کنین خیلی اثر بخشه

بسیار ممنون.خیلی لطف کردید

منظور از کیسه اب گرم همون پلاستیک فریزر و با اب ابگرمکن پرکنین شبها موقع خواب 15دقیقه بزارین روچشماتون

اقای دکتر من اشک مصنوعی میریزم تاری چشمم بیشتر میشه

آرتلاک ادونس استفاده کنین ، اشک مصنویی ایرانی معمولا جواب نمیده

خیلی خیلی ممنون

اگر ادونس استفاده کردین جواب نداده از ژل لیپوزیک استفاده کنین

ادونس جواب نداده.ژل لیپوزیک چطور استفاده میشه؟

ژل و هر وخ احساس تاری داشتین بزنین داخل چشم تون یه 5دقیقه چشماتونو ببندین