ن.ک
عنوان :

وسواس فکری

متخصص روانپزشکی
باسلام 20سال است که دارای وسواس فکری شدید مقاوم به دارو هستم جدا باید چه کار کنم

باسلام گاهی وسواس واقعا شدید و مقاوم به درمان است،از دوزهای بالای درمان دارویی به همراه رواندرمانیهای مناسب و اصولی میتوانید سود ببرید.

کلا با دارو در دوز پایین حالم بد میشود چه برسد به دوز بالا اصلا امکان درمان دارویی وجود ندارد چرا ؟؟/

حتما داروهایی وجود دارد که سازگاری با شما داشته باشند.