ر.ح
عنوان :

شیرخشک و رفلاکس نوزادی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید.پسره من 4ماه و 11روزشه و شیرخشک ببلاک میخوره فقط. شیر خودم و تا چند وقت پیش میخورد ک دیگه نمیخوره و چندوقتیه ک متوجه شدم رفلاکس داره سرفه میکنه سینه اش خرخر میکنه بعضی وقتا بالا میارع و فک میکنم رفلاکس پنهانم داره چون همراه با اروقش دهنش و مزمزه میکنه و انگار بدش میاد چشم و بینیش و میماله بردمش دکتر گفتن رفلاکسه ولی هیچ داروی خاصی تجویز نکردن و فقط پدی لاکت دادن و گفتن اگه تشدید شد بالا اوردنش شیرخشک انتی رفلاکس ببلاک و بگیرم اما پسرم بهتز نشد بدترم شد دوباره بردم دکتر و براش رانیتیدین تجویز کرد اما دیگه اشتهای پسرم کامل رفت و اصن شیر نمیخورد شاید تو 24ساعت کلا 400سی سی .وزنشم 5*****900دیگه گذاشتمش رو سینم شیر خورد ولی مشکل اینجا بود ک فوری بالا میاورد .براش شیرخشک ببلاک ای ار گرفتم الان بالا نمیاره ولی دهنش و مزه مزه میکنه سینش خرخر میکنه و یبوست هم گرفته میترسم اینجور پیش بره مریش اسیب ببینه متاسفانه چندین دکتر عوض کردم ولی هیچکدوم درست معالجه نکردن پسرم و و داروی مناسب نداذن میشه برای یبوستش هم راه حل بدین ی نفر گفت شیرخشک معمولی ببلاک و با ای ار قاطی کن تا یبوست نگیره خواستم ببینم میشه با دوتا شیرخشک همزمان ب بچه داد یا نه کاره درستی نیست
سلام خسته نباشید

وزن الانشون 5*****900 هست؟چند سی سی رانیتیدین بهش میدین؟ایرانی هست رانیتیدینش؟

ایرادی نداره این دوشیر خشک مخلوط شه.

بله رانیتیدین ایرانی میدم 12ساعت ی بار یک سی سی .نه تقریبا یک هفته پیش 5*****900بود
پس برای یبوستش ب ازای هر ی پیمانه شیرخشک ای ار یک پیمانه هم معمولی بریزم؟

بله .و به ازای هر یک پیمانه هم که 30 سی سی آب جوش ولرم شده میریزید.

رانیتیدینش رو بیشتر کنید 2 سی سی هر 12 ساعت.و اگر تونستین زانتاک رو تهیه کنید که خارجیشه و موثرتره.

زانتاک هم 2سی سی هر 12ساعت ی بار؟

البته اگر تعریفتون از یبوستش رو هم توضیح بدین ممنون میشم.

یک مقدار مدفوعش سفت تره و خودش مدفوع نمیکنه حتما باید شکمش و ماساژ بدم و یا شیاف کنم تا مدفوع کنه قبل از این ک شیرخشک ای ار بدم روزی دوبار دفع داشت

مرسی.شیرخشک ای ار غلیظ تره ی مقدار.انشالا با قاطی کردن شیرخشک ها بهترمیشه.میتونید گاهی هم کمی آب جوشیده خنک شده بدین به رفع ییوست کمک میکنه.

شاید بعضی مطالبش بتونه کمکتون کنه.

خیلی ممنون خانوم دکتر .مرسی از معرفی پیج

خواهش میکنم.حالا انشالا مطالب مفید بیشتر میگذارم.