ن.ق
عنوان :

Ccl و prk

متخصص چشم پزشکی
باسلام،34سالمه و برای prk مراجعه کردم،بهم گفتند همه شرایط برای عمل رو داری فقط چشم چپ مشکوک به قوز قرنیه پنهان است،برای همین بهتره اول چشم چپ رو ccl انجام بدی و بعد 4ماه برا prk بیای
حالا به نظر شما این کار عارضه ایی نداره؟ و انجامش با موفقیت همراه هست؟؟؟

با سلام معمولا اگر چشم مریضی مشکوک به قوز قرنیه باشه به هیچ وجه نباید لیزیک انجام بده

نمره ی چشمتون با عکس پنتاکم رو ارسال کنین

واینکه اخرین باری که نمره ی عینکتون تغییر کرده