بازگشت به لیست سوالات
ف.ا
عنوان :

انوکساپارین

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام. من در دوران ۹ماهه بارداری آمپول انوکساپارین ۴۰۰۰استفاده کردم (قبلا دو سقط داشتم) الان دوهفته س@ زایمان طبیعی @کردم تا چند روز دیگه باید ادامه بدهم..؟؟؟
(در بررسی علت سقط هام هم همه آزمایشات ایمنی و سندروم آنتی فسفولیپید رو انجام دادم که مشکلی نبود. وقتی جهش در ژنpal_۱ داشتم...
حال با توجه به اینکه زایمان طبیعی داشتم لطفا بگین که تا چند روز ادامه باید داد..)

دکتر علیرضا قاضی زاده

سلام باید ۶ تا ۸ هفته بعد از زایمان استفاده کنی




شما هم سوال مشابهی دارید؟ از بین صدها پزشک با دانش و با تجربه زوپ سوال خود را بپرسید یا وقت ویزیت ویدئویی یا حضوری خود را رزرو کنید.



سوالات مشابه


برامدگی

سلام من چندین سال است ۳-۴تا برامدگی کوچک و سفت و ثابت در سرم دارم (البته اول یکی بود و بعد چندین سال ۳تا دیگه اضافه شد و دیگه اضافه نشد ) بدون درد و بدون تغییر هستن و اندازه های یکسانی هم ندارند و بزرگترینش در حد یه عدس میباشد.میخواستم بپرسم علائم سرطان و تومور است یا بابت لیپیدی!؟

ارتباط با بیماران هپاتیتی

چند روز هست که متوجه شدم فرزند پرستار بچه های من بیماری هپاتیت b داره. آیا انتقال بیماری به بچه های من هم ممکنه؟ الان باید چه اقدامی انجام بدم؟

سرطان

با عرض سلام.در حدود یک ماه پیش در کام نرم مادرم غده ای درحدود 2 در 2.5 در سه سانت ظهورکرد. با مراجعه به پزشک فک و صورت و اسکن انجام شده گفتن چیزی نیست و باید عمل بشه و نمونه گیری انجام بشه. عمل انجام شد و آزمایشگاه پاتوبیولوژی، سرطان تشخیص داد. و با توجه به مراجعه به پزشک و بررسی های بیشتر( اسکن از لگن و ریه) مشخص شد که این قسمتها درگیر نشده و سالم است. و دکتر پیشنهاد پرتو درمانی و شیمی درمانی داد و الان حدود یک بار در هفته تزریق و هر روز پرتو درمانی انجام میشه.ولی با توجه به مراجعه به دکتری که عمل رو انجام داده (فک و صورت) جهت کشیدن بخیه،دکتر عنوان کرده که باید یک عمل گسترده تر انجام بشه و آلودگیهای احتملی اطراف برداشته بشه. و بعد از انتقال این اظهار نظر به دکتری که پرتو درمانی و شیمی درمانی رو انجام میده، گفتن که فرقی نمیکنه هر دو کار یکیه با این تفاوت که مریض دردکمتری رو تحمل میکنه و بعد از تکمل دوره درمان اگه نیاز شد، عمل انجام بشه. 1- با توجه به این اوصاف آیا پرتودرمانی ادامه داده بشه یا عمل در اولویته؟ 2- آیاروش جدیدتر و موثرتری وجود داره؟ چونکه شنیدم در تهران دستگاهی وجود داره که تمامی سلولهای سرطانی در بدن رو تشخیص میده و بعد از چند جلسه اشعه(با قیمت بالا) مریض درمان می شود. 3- با توجه به اینکه دکتر خیلی اطلاعات نمیده و میگه عجله نکنید آیا از پیشرفت این مرض مخصوصا در قسمت گره های لنفاوی میتوان اطلاعات کسب کردو به چه روشی؟(چون فقط از قسمت لگن و ریه اسکن انجام شده است). آیا پیشنهاد میدهید که به تهران مراجعه کنیم ( کدام پزشک و چه تخصصی)؟ 4-چند درصد احتمال بهبودی است؟

لطف لطفا راهنماییم بفرمایید

با سلام وقت بخیر اقای دکتر همسر بنده ازمایش دادن فریتین خونشون خیلی بالاست بی نهایت ممنون میشم از دانش و تجربه با ارزشتون راهنماییم بفرمایید در ضمن عفونت هم ندارن Fe 137. 22-۱۳۵ Ferrittin 642. 30-400 Tibc. 362. 330-440 Hb A. 98. 96.5-98.5 Hb A2 2. 1.5-3.5 RBC. 6.05. 4.5-5.5 MCV. 77.2. 80-99 MCH. 25.6. 27-31

تیره گی رنگ پوست همراه با درد خفیف

با سلام بنده حدود سه سال پیش متوجه تیرگی رنگ پوست دستم که به اندازه ی یک نخود بود شدم ولی آنقدر ها برایم جالب جلوه نکرد تا اینکه به تازگی متوجه شدم که شده اندازه ی یک دایره به قطر دو سانتی متر همراه با درد خفیف شده. این چه نوع بیماری هست؟