س.ن
عنوان :

مشکل Hct و Mcv

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام وقتتون بخیر،دخترم مدت طولانی پادرد داره مخصوصا شبها،یه وقتایی هم چندروز پشت سرهم خون دماغ میشه رفتم دکتر رماتولوژی براش آزمایش خون نوشت که فاکتورHctآن34.8 است که نرمال آن 35-45میباشد،همچنین فاکتور MCVآن70است که نرمالش73-91اشاره شده،گفتن دخترمو ببرم پیش متخصص خون کودکان،مشکلش چیه؟لازمه بگم دخترم 8سالشه،ممنون میشم راهنمایی کنین
ممنون میشم یه جوابی بهم بدین بخدا الان که ساعت از دو بامداد گذشته از فکروخیال و سردرگمی خواب نمیرم

سلام نگران نباشید
سطح اهن سرم اندازه گیری شود

ممنونم از پاسخگوییتون خداعوض خیربهتون بده که وقت گذاشتین برام
این هم صفحه آخر آزمایششه که واستون فرستادم الان،میگن این قسمتش هم مشکل داره میشه نظرتونو بگین بخدا دعاتون میکنم راهنماییم کنین

لام خون محیطی بهتره توسط فوق تخصص خون اطفال دیده شود

متوجه منظورتون نشدم شرمنده،میشه واضح تربگین ؟مشکلش جدیه؟
انشالله خدا گره از مشکلاتتون باز کنه،لطف کنید یه کم واضح تر بگین از این سردرگمی دربیام،متخصص برای شنبه بهم وقت دادن خداشاهده تا شنبه ازفکر و خیال و سردرگمی دیوونه میشم
حداقل بدونم مشکلش جدیه یا نه،یا به چی مربوط میشه حداقل موضعم مشخص بشه
خیلی ممنونم باورتون نمیشه چقدر آرومم کردین،انشالله خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه
سلام خانم دکتر اگه یادتون باشه چندروز پیش لطف کردین آزمایشای دخترمو دیدین و بهم مشاوره دارین اجرتون با امام حسین،بنا به تشخیص دکتر شهرمون که متخصص خون کودکان هستن دوباره آزمایشات تخصصی از دخترم گرفتیم که جواب آزمایش رو براتون میفرستم،میشه لطف کنید بگین مشکلش چی بوده؟
از دیشب دارم سعی میکنم عکس ازمایش رو بفرستم واستون اما نمیاد نمیدونم چرا
بالاخره رسید خداروشکرررررر
ممنون میشم تشخیصتونو بگین سپاسگزارم

آزمایش خوبه
تست انعقادی (PTT) تکراربشه

یعنی اینکه مشکلی نیست تو جواب آزمایشش؟
و اینکه تست انعقادی PTT رو الان براش تکرار کنیم یا یه مدت بگذره بعد؟؟؟
دکتر یه آزمایش دیگه نوشته براش که نمونه رو میفرستم اصفهان دوهفته تایکماه میشه جوابش میاد
عکس صفحه دفترچه رو که آزمایش جدید نوشتن براش میفرستم براتون لطف میکنین بگین چه آزمایشیه;شاید همونی باشه که شما تشخیص دادین
صمیمانه ممنونم از صبر و حوصله ای که براب پاسخگویی به سوالات من به خرج میدین
سلام مجدد میشه لطف کنین بگین این آزمایشی که تو دفترچه برای دخترم نوشتن برای چیه؟
سلام خانم دکتر روزبخیر،جسارتا چرا جواب سوالمو ندادین؟ آزمایشم مشکلی داره؟چیزخاصی هست که دیگه جوابمو ندادین؟توروخدا جواب بدین خیلی نگرانم