m.s
عنوان :

نخوابیدن نوک سینه

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
من سه سالو خورده ای بدنسازی کار میکنم ولی هنوز نوک سینه هام نخوابیده میشه راهنماییم کنین چیکار کنم

سلام بافت سینه های شما ممکنه بزرگی غیر طبیعی و به اصطلاح ژنیکوماستی پیدا کرده باشه در اینصورت با بدنسازی تغییری در آن ایجاد نخواهد شد.
در صورتیکه احیانا داروهای استروییدی(تستوسترون و ...)استفاده می کنید باید وضعیت هورمونی،کبدی و کلیوی خودتون رو بررسی کنید.

یعنی بدنسازی جلوی خوب شدنشونو گرفته ؟؟

اگر داروهای مکمل هورمونی استفاده کرده باشید قطعا اثر گذار بوده است.
ولی اگر صرفا بافتهای چربی بود با بدنسازی کمتر می شو

هورمون مصرف نمیکردم من فقط بدنسازی بعد این نوک سینه هام وقتی دست میزنم معلومه نقطه نقطه هست زیرش جلوعه اصلا نمیخوابه من اهل عمل و دکتر نیستم ک برم عمل کنم گفتم اگه دارویی چیزی باشه واسه کم کردن استروژن بدنم ک اونارو یخوابونه یا با تمرینات بدنسازی خوبشون کنم شما کمک کنید

باید اول معاینه بشین اگر واقعا ژنیکوماستی داشته باشین بعد از انجام آزمایشات و عدم مشکل آزمایشگاهی میتوان از دارو استفاده کرد.اگرچه داروهای موثر در ژنیکوماستی هم بعد از گذشت یکسال از ژنیکوماستی موثر نیست

سینه هام چند ماه پیش خیلی حساس بودن وقتی دست میزدم در میگرفتن الان یکم فقط حساسن فکر دارن خوب میشن من فقط الان میخواسم بدونم ایا تو عطاری ها داروی گیاهی هست ک من برم بخرم یکم تسریع ببخشه این کارو؟

سلام مجدد با توجه به توضیحاتی که دادین ممکنه ژنیکوماستی خفیف داشتین اما داروی گیاهی که اثرات موثر هورمونی داشته باشه و تاثیر قابل توجهی داشته باشه مستلزم مشورت با متخصص طب سنتی هست.
اما جهت راهنمایی مصرف گروه غذایی مثل کلم ها و قارچ و بعضی از دانه ها مثل کتان و کنجد و ...و انگور قرمز و چای سبز و انار اثرات ضد استروژنی در مردان خواهند داشت

چای سبز پس تاثیر داره من تازه دیروز چایی سبز خریدم میشه بهم بگسن چای سبز رو چه موقعی و چ میزان مصرف کنم ؟؟
ممنون میشم

البته در این زمینه باید برای نتایج بهتر از متخصص تغذیه باید مشاوره بگیرید اما حتما این نکته را باید در نظر داشته باشید که مصرف هر نوع ماده مکمل گیاهی یا دارویی بیش از حد فیزیولوژیک چنین اثراتی دارند لذا میتوانند در چنین دوزهای عوارض مختلف روی سایر ارگانها داشته باشند.
اما استفاده از چای سبز در میزان معمول آن نهایت 3 فنجان روزانه برای خواص مفید آن توصیه شده است

چای سبز فقط واسع چربی سوزیه دیگع یه موقع ماهیچه هارو ک نمیسوازنه؟؟

در مورد جزییات اثرات دارویی آن از متخصص تغذیه و طب سنتی مشورت بگیرید.
اما بحث بنده در مورد اثرات ضد استروژنی چای سبز و بعضی از مواد طبیعی بود