ح.ب
عنوان :

زخم ناشناس روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روی پای مادر بنده یه زخم ناشناس حدودا 20 سال میباشد یکبار بیمارستان رازی هم رفت ولی درست نشد

باسلام
اگر این عکس صحیح گرفته اید که زخم ندارد که ناشناس باشد یا نباشد؟!

سلام آقای دکتر راه درمانش چیه ؟ چیکار باید انجام بدیم
بله عکس رو صحیح گرفتم یکبار بدون فلاش دوربین و بار دیگه با فلاش دوربین گرفتم
علت قرمز رنگ شدن چیه و حالت زبری دارد روی پوست
علایمی هم ندارد نه درد و نه خارش ، فقط حالت قرمزی و زبر بودن دارد آیا راه درمانی هست که این حالت زبر بودن و قرمز بودن رفع بشه ؟
بله زخم نیست
حالا میشه بگید چه کاری باید انجام بدن که این حالت قرمزی و زبر بودن از بین بره ، در ضمن بدون خارش و درد میباشد

کمتر بشویند بیشتر چرب نگه دارند و لوسیون بدن بعد از هر شستشو استفاده کنند

چرپ کننده چه چیزی رو پیشنهاد میکنید شما
همچنین لوسیون چه چیزی بخرم چه مارکی
همه چرپ کننده و هم لوسیون همین مارک بخرم ؟
در ضمن گفتید بعد از هر بار شستشو از لوسیون استفاده کنید میخواستم بدونم مثلا چرپ کننده زدن بعدش لوسیون بزنن ؟