م.ش
عنوان :

فوبیای خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام.من خیلی ترس از خون دارم.وقتی وارد ازمایش گاه میشم یا خون میبینم حالت تهوع بهم دست میده .خواستم ببینم چطور من میتونم ازمایش خون بدم؟

قبل از رفتن به آزمایشگاه یک قرص اندانسترون و نصف کلردیاز پوکساید 5 بخورید

خیلی ممنونم اقای دکتر.یعنی با این قرص ها دیگه با دیدن خون حالت تهوع نمیگیرم؟ چون از امپول نمیترسم. از خون میترسم
چقدر قبل ازمایش بخورم این قرص هارو اقای دکتر؟
بنظرتون برای امتحان کردن خودم این هارو بخورم و یه جای خودمو زخم کنم ببینم درست شدم؟

به خودتان تلقین نکنید و سعی کنید موقع خون گرفتن چشمانتان را ببندید

چشم.ببخشید اقای دکتر این قرص هارو ک فرمودین چقدر قبل ازمایش بخورم ک خوب اثر کنن؟ و با هم این دو قرص رو بخورم؟ یه قرص کامل اندانسترون و نصف پوکساید
بعد یک سوال دیگه اقای دکتر, این قرص ها تاثیری روی نتیجه ازمایش ندارن؟ چه قدر قبل ازمایش بخورم تا اثر کنن؟
ممنون دکتر.لطف کردین جواب دادین