ا.ر
عنوان :

بالا اوردن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.پسر 3 ماهه و 22 روزی دارم که فقط شیر خشک میخوره..ابتدا شیر خشک نان میخورد دل دردش زیاد بود و بالا میورد دکتر تشخیص رفلاکس داد تا پایان سه ماهگی رانیتیدن و ببلاک ای ار خورد بعد از اون دکتر گفت شیر خشک معمولی بده..الان 20 روزه بیومیل پلاس میخوره و دو سه روزه که بالا میاره و بزاق دهانش زیاد شده همچنین رو صورتش قرمزه و زبره..دستاش از مچ تا ارنج جوش های ریز زده..بعد از هر بار شیر خوردن همراه اروق زدن بالا میاره...با اکراه زیاد و به زور شیر میخوره ولی بی قراری و ناراحتی نداره..مشکل چیه؟

سلام.آلرژی داره پسرتون.شیرخشک AL110 بدید.اگه به اینم این علایم ادامه داشت باید شیر خشک با پروتئین های هیدرولیز شده بدیم.

یعنی این جوش ها در اثر شیر خشکه؟ میتون عکسشو براتون بفرستم؟
چه مارک شیر خشکی بدم؟

بله بفرستین.چندروزه ضایعات پوستی داره؟

احتمال داره که آلرژی به پروتین شیر گاو موجود درشیر خشک داشته باشه

حدودا 5 روزی هست
دستاش بود و دو روزه صورتش
اخه از اول شیر خشک میخورد ...اینجوریه که حساسیت دیر خودشو نشون بده؟؟
یعنی ممکنه نوع شیر خشک رو عوض درست بشه؟؟؟پیشنهادتون چه نوع شیر خشکیه
دیشب روی صورتش دونه های قرمز بود تا صبح...صبح برطرف شد تا همین الان.الان باز دوباره بیرون زدن

نمیگم صددرصد از اونه.ولی علایم حساسیت به پروتین شیرگاو علایم پوستی میتونه باشه.ریفلاکس شدید و مقاوم ب درمانم میتونه باشه

شما رانیتیدین رو ادامه بدین 1 سی سی صبح و شب
میتونید هم کمی صبر کنید اگر ضایعات پوستی بهتر نشد یا تکرار شد اونوقت شیرخشک رو عوض کنید.گاهی برند شیر خشک ها ک عوض میشه علایم خساسیت بروز میکنه

ممنونم خانوم دکتر از راهنماییتون...اگه بخوام شیر خشک عوض کنم شما چی پیشنهاد میکنید؟
پس فعلا همون رانیتیدین رو میدم
ممنونم