m.d
عنوان :

هورمون

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و روز بخیر .ممنون بابت معرفی سایت خوبمن یک سالی هست که صورتم جوش چرکی میزنه و دکتر رفتم دارو دادن و 6 ماه استفاده کردم بهتر شد ولی نه خیلی.

الان تقریبا یک ماه است که جوش های ریز و سر سیاه میزنم.

و پوستم خیلی خراب شده. لک و جوش ریز

آزمایش هورمون هم دادم مشکلی نبوده فقط پرولاکتین بالاست که اونم تحت نظر پزشک هستم.ممنون میشم اگر راهنمای کنید.

با تشکر

سلام عزیزم

خود پرولاکتین علت مهمی برای مقاومت اکنه به دارو می تونه باشه

امیدوارم که درمان شمازیر نظر متخصص پوست انجام شده باشه و اگر هست حتما مجددا به ایشون مراجعه کن چون علل ایجاد کننده و درمان های متفاوتی برای اکنه وجود داره که لازم به بررسی از نزدیکه