ف.ح
عنوان :

مشکل جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
من 19سالمه و دوساله جوشهای زیرپوستی میزنم که دردناک هستند و گاهی خوب میشن و دوباره برمیگردند راههای زیادی رو برای درمان استفاده کردم و به درمان مقاومن این جوشها اول زیر پوستم حس میشن و کم کم قرمز میشن و میان بالا و گاهیوچرکی میشن و یه مدت کوتاه هم راکوتان خوردم و به خاطر مشکل کبدی مصرف رو رها کردم

باسلام
جوش را باید یک دوره 6تا8ماه بدون وقفه درمان کنید تا خوب شود خودتان هم تجربه کردین با مصرف رواکوتان که خیلی هم قوی هست ولی چون مدت کم بوده خوب نشده

الان این نوع جوشها به نظرتون دلیل خاصی دارن ؟من چون مشکل کبد داشتم نتونستم راکوتان بخورم
داروی پیشنهادی چیه؟

با سلام
البته تجویز دارو اینگونه مشکل هست ولی انتی بیوتیکهای خانواده تنراسیکلین برای جوش خوب است ولی باید دید تحمل مصرف انها دارید یا مشکل زمینه ای دیگر ندارید