ر.ی
عنوان :

بلفاریت

متخصص چشم پزشکی
سلام
بنده یک جوان 18ساله اهل مازندرانم
من استفاده ی زیادی از گوشی دارم و موتور سوارم ک باد زیادی ب چشمم میخوره.
مشکل من از انجایی شرو شد ک چشمانم اول سوزش داشت ک بعد از مدتی کاهش کیفیت چشم داشتم ک ب متخصصی مراجعه کردم ک خشکی چشم تشخیص داد ک یک قطره یکبار مصرف و فلوکورت تجویز کرد ک بعد از 10 روز تمام شد ولی هیچ اثری نداشت.به متخصص دیگ مراجعه کردم ک استیکمات تشخیص داد ک بعد ها معلوم شد اشتباه بود تشخیصش.و ایشون هم یک اشک مصنوعی تیرلوز و یک بتامتازول تجویز کرد.ک باز هم اثری نکرد.ب سومی مراجعه کردم ک گفت التهاب پلک و دو قطرع ضد التهاب ک یکی فلوکورت بود و اونیکی یادم نیست...و گفت هر شب پنبه اب گرم و شستشوی چشم با شامپوی مخصوص هر شب صورت بگیرد و من این کارو انجام دادم بهتر شدم.

الان مشکلم.تاری دید ک هی خوب و بد تر میشه.ترشع مخاط از چشمم.ک نفقط صبح بلکه داعم ک باعث اذیت نیست زیاد.و الان پلک چشمام سفیده.هی بهتر و بد تر میشه.دیگ خسته شدم من چشمای خیلی خوب و شفافی داشتم ولی الان....
کارایی ک باید بکنمو نکنم بهم بگید
این همه قطره ریختم تو چشمم ضرر نداره؟
هر دکتر فقط قطره میده
لطفا کمکم کنید الان 5ماه حال روزم اینه
و وقتی چشامو میبدندم محکم اشک میاد چشام شفاف میش

با سلام متاسفانه مشکل شما عفونت مزمن بلفاریت باحساسیت مزمن هست که قطره هایی که بایستی استفاده کنین یکی دیگررو خنثی میکنه
اولا گوشی و کلا باید بزارین کنار نهایت 5دقیقه تا 10دقیقه در روز اگه این کارو انجام ندین کلا دارو اثری نداره

پماد اریترومایسین و پماد تتراسایکلین چشمی تهیه کنین از هرکدام اندازه نخود باهم مخلوط کنین و روی هرکدام از پلکهاتون بزنین روزی 3بار دوبار رو اجازه بدین نیم ساعت بمونه بعد با شامپو بچه و اب ولرم شستوشو بدین ویکبار موقع شب که میخوابین بزنین و کلا پلکها و لبه پلکها اغشته بشه از پماد اجازه بدین تا صب بمونه صب باز با شامپو بچه و اب ولرم بشورین تا 10 روز

هر شب قبل از زدن پماد کیسه فریزر و پرمیکنین با اب گرم 20دقیقه میزارین روی چشماتون بعد پمادو میزنین

اشک مصنویی ارتلاک ادونس تهیه کنین تا 10روز هر 3ساعت یک قطره و فلوکورت چشمی و 4روز بعد باهم شرع کنین هر 6ساعت یک قطره