ر.ف
عنوان :

چربی پوست و جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.امروز اقای دکتر باریک بین مطلبی درمورد دمودکس گزاشتن.علائمی ک میگفتن رو من دارم.صورتم ملتهبه و همیشه جوش داره.حتی بعضی وقتا با برخورد ناخنم به صورتم،جوش در میاد.تو سرمم جوش دارم و ریزش مو دارم البته خارش سر هم دارم.دکترای مختلفی رفتم و داروهای خیلی زیادی مصرف کردم.قرص و محلول و ژل و لایه بردار.اما همه ی اینا برای مدتی فقط برام جواب میدن.پوست صورتم خیلی چربِ طوری که انگشتم رو روی پوست صورتم میکشم،برق میوفته.از طرفیم صورتم جای جوش و منافذ هم زیاد داره.من باید چیکار کنم؟

با سلام
چربی زیاد پوست منجر به جوش میشه باید یک دوره کامل 6تا8ماه جوش را درمان کنید تا تولیدچربی پوست کاهش یابد و منافذ هم بسته می شوند بعد برای جای جوش و اگر منافذ خوب نشد لیزر هم می توانید انجام دهید

من یه دوره 40 روزه قرص داکسی سایکلین رو خوردم و برای مدتی خوب بود.الان میتونم دوباره بخورم تا بتونم حضوری بیام؟