ا.پ
عنوان :

صدای سوت خفیف در گوش و سر هنگام فشار به شقیقه

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
وقتی به ناحیه شقیقه فشار میارم یا دهنمو کامل باز میکنم صدای سوت خفیف احساس میکنم. دلیل چی میتونه باشه؟

سلام. اولا اینکه چند سالتونه؟
اگر از دو گوش حس میشوند معمولا خوش خیم هستند و باید داروی بتاهیستین 8 هر 12 ساعت مصرف کنین.
ولی اگر از یک گوش حس میشوند بهتر است ام ار ای مغز انجام دهین.

با سلام. 39 سالمه.تو دو تا گوشم حس میشه و وقتی دهنم رو کامل باز میکنم و یا خمیازه میکشم این صدا رو حس میکنم. وقتی به کاسه سرم هم فشار میارم هم حس میشه.
این صدا رو تو حالاتی که عرض کردم تو کل سرم حس میکنم .

ممکنه مفصل TM که جلوی سوراخ گوشتونه هم آسیب دیده باشید. در هر صورت اگه MRI مغز مشکلی نداشته باشه به متخصص گوش و حلق وبینی مراجعه کنید.

متشکرم