ا.ا
عنوان :

احتمال بارداری دوقلویی وجود دارد؟

متخصص زنان، زایمان و نازایی
درود بر شما

وقتتون بخیر

من ماه پیش برای اولین بار اقدام به بارداری کردم، سی سالم هس، قدم 163، وزنم 51 (از ابتدای بارداری تا الان 1کیلو افزایش وزن داشتم)

3اردیبهشت اولین روز از آخرین پریودی من بوده

24اردیبهشت (شب) دوتا لک کمرنگ کوچیک دیدم

صبح 25 اردیبهشت بیبی چکم مثبت شد و آزمایشم بتا شد 52

30 اردیبهشت بتا شد 612

7 خرداد تیتر بتا شد 17100

11 خرداد تیتر بتا شد 41999

18 خرداد تیتر بتا شد 98484

من کم کاری خفیف تیروئید دارم و لووتیرکسین مصرف می کنم و توی رنج هس الان TSH،T4، T3

آزمایشهای دیگه هم مث قند،آهن،ویتامینD3،... دادم اوکی هستن

شنبه(25خرداد) برای سونو مراجعه کردم و سن حاملگی رو علیرغم اینکه 7هفته و 4روز بود، 8هفته و 3روز و CRL رو 19میلی متر و ضربان قلب رو 176

تصویر ساک حاملگی نرمال با جایگزینی فوندال و حاوی یولک ساک و فتال پل دارای ضربان قلب منظم در کاویته رحم، تخمدانها نرمال، رویت نشدن مایع آزاد در لگن و ضایعه ای در آدنکس

سوال من این هس:

دکتر من باتوجه به بتای بالا و رشد بتا حدس دوقلویی دارند(قبل از اون احتمال مولار داده می شد)، الان ممکنه با اینکه یک ساک دیده شده دوقلو باشه؟ و اینکه چرا سن حاملگی انقد بیشتر تشخیص داده شده؟خطرناک؟

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام .سن حاملگیتون 8 هفته است و اختلاف 3 تا 4 روز برای سونو طبیعی است .دو قلو نیست تیتر هم نرماله