ل.م
عنوان :

کم خونی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
من آزمایش خون دادم وmcvمن 77/3و mchهم 24/9هست .
از طرفی نامزدم مینور هست و میخواستم بدونم برای بچه دار شدن بچه ما مشکل خونی پیدامی کند یا اینکه تالاسمی میشود .و این مشکل من قابل درمان است .چجوری میتونم درمان کنم .

شما باید یک آزمایش ferritin و الکتروفورز هموگلوبین بدهید همراه با نامزدتان تا تصمیم گیری کرد

ممنونم از لطفتون .الان ما یسری آزمایش تکمیلی دادیم که این هفته جوابش میاد برای شما بفرستم
الان فقط میخوام بدونم این پایین بودن mcv و mchیعنی من مینورم یا نه .
سلام آقای دکتر قاضی زاده آزمایشی که گفتین رو انجام دادم میشه ببینین من مشکلم چیه
سلام آقای دکتر اینم آزمایش نامزدم

نامزدتان آلفا تالاسمی مینور است شما هم احتمالا آلفا مینور هستی باید آزمایش ژنتیک بدهی

الان یعنی من مینور هستم .بعد چرا دکتر وقتی آزمایش مارو دید گفتن که من فقط آهنم کمه
و نامزدم کم خونی داره و مینورش زیاد نیست

احتمال دارد شما الان ferritin خونتان خوب است

نامزد شما خیلی زیاد شما حدود 40 درصد باید آزمایش ژنتیک بدهید

یعنی ما برای بچه دار شدن به مشکل میخوریم
گیلان

به دکتر میرپور یا غریب یا میربلوک مراجعه کنید در رشت راهنمایی می کنند شما را