م.ف
عنوان :

سینوزیت

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ اتول ...
سلام.درناحیه بالای چشم و پشت چشم بعضی وقتا درد شدیدی دارم سی تی هم گرفتم یکی از دکترای یزد گفتن که سینوزیتت رفع شده ولی من هنوز احساس گیجی،سردرد،تورم مغز،و یه کمی خلط خشک در بینی دارم. الان چی کار باید بکنم؟ دوباره برم دکتر؟

با سلام.اگر در CT اسکن شواهد سینوزیت ندارید مربوط به سینوس نیست و برای درد اون ناحیه باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید

اقای دکتر عکس سی تی رو بفرستم خودتون هم ببینید؟
ممنون اقای دکتر

فقط یک سلول هوایی توی CT پر هست که میشه با عمل آندوسکوپی باز بشه.هر چند دردت ممکنه خیلی تغییر نکنه

ولی آقای دکتر هنوز احساس میکنم که سینوس های زیر مغزم درد دارن به خصوص سمت راست.یه حالتی مثل بی حسی به لوب پیشانی مغزم بهم دست داده احتمال داره که توموری چیزی داشته باشم؟ از وقتی که سینوزیت گرفتم از حالت و سردرد اومده سراغم. دردش همیشگیه ولی بعضی وقتا کم تر درد میگره ،بعضی وقتا بیشتر
آقای امیرزرگر این سلول هوایی دقیقا کجا قرار گرفته؟
سلام آقای دکتر امیرزرگر
ببخشید میتونم بدونم که انحراف بینی دارم یا نه؟