ا.پ
عنوان :

احساس سیری

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
من احساس سیری میکنم یعنی از صبح تا شب هیچی نخورم گرسنه نمیشم کاهش وزن حدود 3کیلو هم داشتم
18ساله ام هستم حالت تهوع و...ندارم و تقریبا دوماهه که اینطوری ام حتی ازمایش ceaهم دادم و مشکلی نداشتم
خیر
تشخیص شما چیه

سیری زودرس و کاهش وزن تشخیص های زیادی مطرح می شود که بعضی ها خوب نیستند

شما باید یک سونوی شکم ولگن انجام بدهید

سیری زودرس ندارم کلا احساس گرسنگی ندارم...

ویکسری آزمایشات تکمیلی cbc diff FBS AST ALT ALKPHOSPHATASE BIL DIRECT INDIRECT
LDH TSH S/E

بله حتما فردا هم جواب ازمایشات رو بهتون تحویل میدم