ش.ص
عنوان :

رفلاکس پنهان

فوق تخصص جراحی کودکان
سلام من دختر 5 ماهه دارم تقریبا 2 هفته ست شیر نمیخوره فقط توی خواب میخوره وقتی هم بیداره باید ب زور بهش بدم اونم باید بغلش کنم راه برم استفراغ کم میکنه ولی بعضی وقتا انگار شیرش برمیگرده اگه کوجک تر بو توخواب ملچ ملچ میکرد ولی الان خوب شده نمیدونم چیکارکنم آیا رفلاکس پنهان داره دخترم وزنش هم 7200 خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس

سلام. تا یکسالگی اکثر ریفلاکسها خودبخود بهبود می یابند. برای بررسی بهتر ریفلاکس معده به مری بهتره یه سونوگرافی شکم و ریفلاکس انجام بشه.

خیلی ممنون از راهنمایی تون ممکنه موشکل دیگری داشته باشه این شیر نخوردنش تازه رفته تو 5 ماهه وزنش خوبه اقای دکتر

به نظر نمیاد شیرخوارمون مشکلی داشته باشه