س.ر
عنوان :

پادرد و کمر درد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
درد از داخل باسن تا پاشنه پام هست.کمردرد هم دارم.کمرم بی حس میشه.نمیتونم راه برم.

سلام .به ارتوپد مراجعه کنید .دردی که به پا میزنه احتمالا یک جایی در ستون فقرات به عصب فشار وارد میشه

سلام خانوم دکتر.خیلی ممنون.یه بار پیاده روی رفته بودم دردگرفت چن روز بعد خوب شد.بار اخر هم دوتا لحاف شستم گرفت دیگه خوب نمیشه .همش دراز میکشم .احتمال داره دیسک کمر باشه بزنه عصب سیاتیک؟یا عفونت باشه
به نظرتون همون دکتر زنان برم یا روماتولوژی
خیلی ممنونم