E.k
عنوان :

وزن نگرفتن نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام . پسر من با وزن 2660 متولد شده و تا 6 ماهگی وزن گیری خوبی داشته الان در پایان 8 ماهگی با وزن 6*****900 و قد 62 و دور سر 42 میباشد که برایش آزمایش هم تجویز شده . با توجه به اینکه غذا کمکی ام خوب میخورد ولی وزن گیری کمی دارد ممنون میشم با توجه به جواب آزمایش اعلام نظر کنید. با سپاس

لطفاً منحنی رشد شیرخوار را برام بفرستید

سلام به محض رسیدن به تهران برایتان ارسال میشود

در این آزمایش ها تنها نکته مورد توجه calprotecin است که با توجه به کیت آزمایشگاهی بالای 50مثبت است ولیکن آزمایش مدفوع نرمال است لذا بهتر است آزمایش مدفوع و کلپروتکنین در یک آزمایشگاه با شرایط اوپتیموم تکرار شود . بهترین کار برای شیرخوار شما ویزیت از نزدیک ،مشاوره به مادر،برنامه غذایی مناسب و کنترل افزایش وزن و قد و دور سر و مقایسه با قبل خودش است همراه با رسم منحنی رشد