ص.ث
عنوان :

عادت ماهیانه مجدد با فاصله 9 روز

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر
من صبا ثمین فر 29 ساله و مجرد هستم حدود 4 ماهی هست که کیست دارم و زیر نظر پزشک زنان هستم دکتر عامری مقدم ایشان اول به من قرص دزوسپتیو دادن اما حال من با اون بد میشد البته کامل یک بسته خوردم دفعه بعد یک قرص پایین تر مارولین خوردم طی استفاده از این دو بسته هیچ تغییری در کیست ها ایجاد نشد ضمن اینکه من کیست های ریز در هر دو تخمدان و یک کیست نسبتا بزرگ در تخمدان چپ دارم حتی بعد از مصرف قرص مارولین در سونوگرافی کیست خونی نشان میداد که دکتر ازمایش تومور مارکر دادن اما جواب منفی بود بهم گفتن که دیگه قرص های 21 روزه نمیتونم بدم قرص دفاستون دادن که دو قسمت کردن و به من گفتن 15 روز بعد از عادت ماهیانه 10 تاشو بخور طی دوبار دفعه اول که خوردم 4روز بعد عادت ماهیانه شدم اینبار که عادت ماهیانه شدم یعنی دقیقا27 خرداد 29 پاک شدم الان بعد 9 روز دوباره خونریزی دارم دیشبم دلم خیلی درد میکرد و شکمم باد کرده بود عین شکم خانم باردار میخواستم نظرشمارا راجع به مساله ای که عنوان کردم بدانم چرا من بعد از 9 روز باید خونریزی داشته باشم؟
یعنی خانم دکتر ممکنه مشکل خطرناکی باشه؟
خانم دکتر چیکار باید بکنم کیست کوچیکتر بشه؟خیلی می ترسم ممکنه بد خیم بشه ؟

اول سونو کنید اگاه شوید که چه اتفاقی افتاده

ممنون خانم دکتر