ک.ص
عنوان :

تاول ریز آب دار در دست چپ

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.هر چند وقت یکبار تاول ریز آبدار فقط در دست چپم میزنه میخاستم بدونم خطرناکه؟

باسلام
بیشتر توضیح بفرمایید بعد خودبخود خوب میشه ، تماس با اب و مواد شوینده زیاد هست ، تماس با افتاب زیاده ، به چه فاصله ای عود میکنه ، همیشه همینجاست یا جابجا میشه ؟

باسلام خدمت جناب دکتر صداقت پیشه.بله خود به خود خوب و نا پدید میشهتماس با اب و مواد شوینده خیلی کم.تماس با آفتاب نیم ساعت در روز. تقریبا هر سه تا چهار ماه گاهی شش ماه.همیشه همینجاست.با تشکر
گاهی همراه با تب خال هست که الانم تب خال زدم

باسلام
علایم به اگزما و نیز تبخال شباهت دارد تست تزانک برای بررسی ویروس انجام بشه اگر منفی بود درمان اگزما با کرم های نرم کننده و کمتر شستن و مراقبت از افتاب انجام بشه

خیلی ممنون جناب دکتر صداقت پیشه