س.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما من خانوم 23 ساله ام و الان حدود دو هفته اس که صورتم جوش های ریز کنار هم و سر سفید میزنه دقیقا از سمت چونه به سمت گونه راست و چپ پر شده
میخواستم بدونم چرا یهو اینطور شدم داروی خاصی ه مصرف نکردم قبلا مستعد جوش و آکنه بودم ولی هیچ وقط این طور نشدم خیلی حالم بد شده اصلا از خونه بیرون نمیرم
من باید چیکار کنم ؟؟
ممنون از پاسخوگیتون

با سلام
جوش ناگهانی معمولا بعد از اصلاح صورت ،مصرف دارو ، مصرف کرم های چرب روی صورت ویا مصرف خوراکی چربی و شیرینی وگاهی هم اختلال هورمونی است ، جوش را نباید هیچگاه طبیعی محسوب کرد و فوری به جهت جلوگیری از جاگذاشتن درمان کرد ، شستشوی مرتب با اب و صابون مخصوص پوست چرب و در صورت لزوم استفاده از محلولهای کلیندامایسین یا اریترومایسین موضعی کمک کننده است

سلام ممنون از پاسختون الان باید بدم پیش متخصص یا خودم دارو رو تهیه کنم؟

فعلا این دارو را مصرف کنید تا در صورت لزوم تحت نظر متخصص پوست قرار بگیرید

سلا