ز.پ
عنوان :

کیست خونی و خونریزی زیاد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسه ناشید
من تقریبا دوسال میشه که کیست تخمدان دارم وقرص یاز مصرف میکردم اما الان 10 روزه خوریزی دارم و رفتم دکتر بعدسونو گفتن کیست خونی روی تخمدان چپ 4.1 سانتی دارم قرص یاز باز تجویز کردن ولی سه روزه مصرف کردم و یک امپول k زدم ولی خوریزیم قطع نشده ایا جایی نگرانی هست ونیاز به جراحی داره؟!

سلام ضخامت اندومتر در سونو چقدر بوده؟

دو روز پیش که رفتم اندازه کیست خونی رو 41 میلی متر گفتن در سونو

سن شما؟مجرد یا متاهل.؟روش جلوگیری اگر متاهل هستین؟سابقه مشکل تیروئید ندارین؟و اینکه یاز خیلی ضعیفه معمولا باید با تجویز پزشک قرص استروزن اصافی تا 7 روز مصرف کرد

خسه نباشین
من 27 سالمه یه سال ازدواج کردم ازمایش تیروئیدرفتم مشکلی نداره،نمیدونم والا چون من قبلام برای پلی کیستم ازقرص یاز استفاده کردم این سری هم اینو تجویزکردن چون بعضی از قرصا مثل دروبسلین حساسیت نشون میده بدنم نمیتونم استفاده کنم
پیشگیری طبیعی هسش بدون دارو

دزولست از قرصهای خوبه یا لویتوود

باشه ممنون فقط من ترسم از خونریزیم هسش که قطع نمشه با مصرف داروهام،اگه این داروهارو مصرف کنم قطع میشه؟!یا باید دوباره برم برادکتر؟!یکیم اگه قطع نشه جراحی بایدبشم؟!
باشه ممنون انشالله دستون دردنکنه زحمت شد