ر.ب
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خسته نباشید میخواستم بدونم علت پوسته شدن دستهاچیه؟ .دیابت هم دارن !انسولینم هم مصرف میکنند

باسلام
خشکی پوست ، سوریازیس، اگزما و نیز کانتکت درماتیت علت این ضایعات است ، کمتر بشویید بیشتر چرب نمایید

پشت انگشت پاهاش هم اینجوری شده

باسلام
بله هردو قسمت یک مشکل هست ، تماس با وایتکس ، جوهر نمک و شوینده ها توجه شود ضمنا متاسفانه بعضی مکانهای شنا از وایتکس بجای کلر استفاده می کنند چنین مشکلاتی دیده می شود

سلام مجدد عصر تون بخیر چه پمادی استفاده کنند تا زودتر خوب بشه؟

باسلام
نرم کننده ها و کمتر شستشو کردن

مرسی آقای دکتر