بازگشت به لیست سوالات
م.ب
عنوان :

عفونت

متخصص زنان، زایمان و نازایی
یه ماما مجازی برای عفونتم فلوکونازول تجویز کرد. ولی بی اثر بود. بدنم به دارو تا حدودی مقاومت میکنه. میشه مشکلم رو تشخیص بدین ؟

دکتر مقدسه جهانشاهی

ترشحاتت چه رنگیه؟

ترشحاتت چه رنگیه؟

م.ب

حدود یک سال سبز بود بعد دارو خوردم کمتر شد به ندرت دوباره در حد دو روز سبزه باز تا چند ماه خوبم. ولی خیلی به ندرت پاششی سفیده. اخیرا هم زیاد ترشح ندارم. اما کلیتوریسم درد داره ، بیشتر اوقاتم حتی با دستشویی رفتنم عفونت در حد خارش تا انتهای رحم حس میکنم. یک چند روزی هم با اپلیکاتور پماد کلومازول داخلی زدم اپلیکاتورش ناخالصی داشت خش انداخت داخل لوله واژنو. و چون مجردم میگن ما معاینه ت نمیکنیم و داخلو نمیبینیم. حالا دارویی بگین که فعلا خوب بشم. چون دوبار دکتر زنان رفتم نتیجه نگرفتم و رو بردم به عطاری.

دکتر مقدسه جهانشاهی

چون مجردی اصلا اپلیکاتور استفاده نکن
قرص مترونیدازول ۲۵۰ هر ۱۲ ساعت دو تا بخور تا ۵ روز
قرص فلوکونازول ۱۵۰ یکی امروز بخور یکی ۷۲ ساعت بعد
واسه خارش واژنت پماد هیدوکورتیزون موضعی اطراف لبیا ها و کلیتوریس بزن.

لباس زیرتو زود زود عوض کن
یه مدت استخر نرو
بهداشت فردی تو رعایت کن
حتما هم واسه معاینه مراجعه کن

م.ب

همیشه اپلیکاتور استفاده کردم این سری اینجوری شد. مترونیدازول بهم عوارض میده، استخر اصلا نمیرم. لباس زیرو با چی بشورم ؟ زدودن موها با چی باشه بهتره؟

دکتر مقدسه جهانشاهی

ترشحات سبز رنگ باید عفونتهای واژینوز و تریکومونا درمان بشن.به جای مترو قرص اوفلوکساسین ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت هم تا حدودی موثره

زدودن موها بهتره با ژیلت نباشه

لباس زیرم حتما بعد شستشو افتاب بگیره

م.ب

برای موها لیزر مناسبه یا نه ؟ و اتو زدن لباس زیر کار آفتاب رو میکنه یا نه ؟
و شسشتوشی ناحیه تناسلی با چی باشه بهتره ؟
زدودن مو با چه چیزهایی انجام بدم ؟

دکتر مقدسه جهانشاهی

لیزر خوبه.اپیلاسیون هم خوبه
اما محلولهای شستشو و موبر ها در طولانی مدت حساسیت بوجود میارند

اتو زدن کار افتاب رو میکنه

م.ب

اپیلاسیون رو میترسم زیر پوستی بشه و مسئله ایجاد کنه.
پس شستشو با چی انجام بدم ؟

دکتر مقدسه جهانشاهی

شستشو با محلولهای شوینده واژینال اما هر ده روز یک بار چون فلور نرمال واژن رو از بین میبره.
در حالت عادی شستشوی معمولی با اب گرم و شامپو یا صابون .نیاز به شستشوی واژینال همیشگی نیست

م.ب

شستشوی واژینال رو چطوری باید انجام داد ؟

دکتر مقدسه جهانشاهی

دستور هر محلول شستشو و مدت زمان مصرفش روش نوشته شده.بسته به نوعش داره

م.ب

متشکرم



شما هم سوال مشابهی دارید؟ از بین صدها پزشک با دانش و با تجربه زوپ سوال خود را بپرسید یا وقت ویزیت ویدئویی یا حضوری خود را رزرو کنید.



سوالات مشابه


بارداری

من۲۱هفته باردارم.واسه غربالگری سه ماهه اول ک رفتم مشکلی نداشتم.ولی غربالگری سه ماهه دوم ک رفتم داخل آزمایش عددNTDیک ب۲۴۷اومده،پزشکم گف نگران نباش ولی چون خودم خیلی نگران بودم برام سونو۴بعدی نوشتم.الان سوالم اینکه سونو۴بعدی ضرری نداره برای جنین!ویا نگرانیم بیخوده و جواب آزمایش طبیعیه؟

عقب افتادن پریودی

سلام،وقت بخیر کیست داشته باشم احتمال داره تو بی بی چک بزنه بارداری مثبت ؟

تاخیر در پریود

من میخوام 22 اسفند برم مشهد عروسیمونم هست از بد شانسی همون موقع پریودم میشم تا حالا هم از قرص پیشگیری استفاده نکردم چه قرصی بخورم که اونموقع پریود نشم و به تاخیر بیفته

پریودنشدم

سلام خسته نباشید.من ماه گذشته ۱م پریود شدم و ازاونموقع تاالان پریود نشدم البته یک هفته میشه کمر درد پادرد شکم درد دارم ولی پریود نمیشم لطفا بگید چیکارکنم..و البته ازاینکه پریودنشدم استرس گرفتم سه روزه

بررسی جواب آزمایش هورمونی

من دچار ریزش موی بسیار شدید و نازکی مو در طی چند ماه اخیر شدم و بیش از نیمی از حجم موهای سرم رو از دست دادم و کف سرم کاملا مشخص شده . LH 2.7 iu/l FSH 2.9 iu/l Progeserone 6.4 ng/ml TSH 0.57 miu/ml T4 8.2 ug/dl FTI 2.53 ratio Prolactin 275 miu/l Vit D3 -25OH 45.5 ng/ml T3 Uptake 30.8 Estradiol -E2 186.3 pg/ml DHEA-S 196 ug/dl Free T3 3.32 pg/ml Free T4 1.52 ng/dl CA19-9 2.50 u/ml Folic acid(B9) 22.8 ng/ml Vitamin B12 22.8 ng/mlقائدگی های چند ماه اخیر منظم بوده به فاصله ی 28 روز حدودا . مرداد 7 . شهریور 6 . مهر 3 . پریود شدم . این آزمایش هم 31 شهریور روز 26 قائدگی انجام دادم . درد زیادی دارم روز اول و دوم قائدگی . میخوام بدونم هورمون هام بهم ریخته یا دچار آندرومتریوز نشدم آیا و در کل دلیل این ریزش موی شدید رو پیدا کنم .