ا.م
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر خسته نباشید
آقای دکتر دخترم دوسال و نیمشه . التهاب روده داره . الان پنج روزه اسهال شدید گرفته. چون شهرستانیم بردیم دکتر عمومی دیسیکلومین و پودر پروبیوتیک دادن . سوالم اینه علت اسهالش ویروسه یا به خاطر التهابشه؟ ینی ممکنه التهابش عود کرده باشه ؟ درضمن همیشه مدفوعش عادی بود .

سلام احتمالا ویروس یا گرما زدگی باشد
رژیم اسهالی
پروبیوتیک لاکتول یا بایو کید روزی یک ساشه تا 7 روز
شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار 3 سی سی

درصورت تداوم بیش از دو هفته آزمایش مدفوع برای سو جذب و التهاب روده انجام دهید