بازگشت به لیست سوالات
م.ع
عنوان :

گیجی و منگی و ضعف

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام اقای دکتر خسته نباشید من ۲۷سالمه حدود سه سال قرص ترامادول مصرف کردم بعد الان بیشتر از یکساله ترک کردم بعده ترک مشکلات فراوانی به سراغم اومد ک دکترا گفتن از اعصابته مثل تنگی نفس و...
من بعده ترک دچار درد قلبی شدم ک اسکن هسته ای انجام دادم که گفتن مشکلی نداری الان فقط تنگی نفس دارم ک میگن از اعصابه قرص اعصاب هم نمیتونم مصرف کنم یا ضعف میکنم یا ضربان قلبمو بالا میبره و حالت گیجی منگی و ضعف .الان فقط قرص الپرازولام مصرف میکنم بیشتر از یه ساله .داخل بروشر الپرازولام نوشته اگر دچار کاهش پلاکت شدید دارو را قطع کنید.عکس ازمایشو پیوست کردم.میخواستم بدونم کاهش پلاکتم بخاطر الپرازولامه یا اسکن هسته ای ک اشعه خطرناک داره یا بخاطر کم خونی .در ادرارم هم کمی خون دیده شد در ازمایش حدود دو سوم لطفا راهنمایی کنید مرا.
درضمن من نفغ معده دارم البته نداشتم بعد ترک همش اومد سراغم و پرولاپس قلب و یکسال میشه اصلا نه سبزی و میوه و گوشت قرمز و حبوبات نخوردم فقط مرغو برنج میخورم و ماست دیگر هیچی.
خیلی تشکر

م.ع

ببخشید اقای دکتر من ۶۵کیلو بودم الان ۵۰کیلو شدم
به نظرتون کاهش پلاکت خطراناکه در من دلیلش چیه
هنکام مصرف ترامادول ازمایش داده بودم ۲۵۰هزار بود البته خیلی وقت پیش هم همینطور ولی نمیدونم الان چرا پایین اومده

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام اولا شما تالاسمی دارید که البته خیلی مهم نیست و ارثی واز زمان تولد داشته اید و قابل علاج نیست و مشکلی هم برای شما ایجاد نمیکند وبه صرف وجود تالاسمی میتوانید عمر طبیعی داشته باشید. واما قبلا مشخص نکرده اید معتاد تزریقی یا استنشاقی بوده اید وهمچنین سابقه مصرف متادون داشته اید که همه برای کبد بد هستند وجود پلاکت ۱۱۶۰۰۰ برای شمامشکلی ایجاد نمیکند ولی زمینه بیماری را باید مشخص کرد به یک متخصص داخلی مراجعه و تقاضا کنید آزمایش CBC و تستهای کلیه و کبد و سطح ب۱۲ وفولات و سرب و آهن خون شما به اضافه یک سونوگرافی شکم و لگن درخواست کند

م.ع

اقای دکتر من فقط قرص ترامادول میخوردم و طرف سیگار دود اصلا نرفتم و سونوگرافی لگن و شکم دادم همه نرمال بودن فقط سنگ کیسه صفرا به قطر ده میلی داشتم طحال و بقیه نرمال بودن
چه میوه یا غذاهایی را باید مصرف کنم برای تالاسمی بخاطر معدم زیاد نمیتونم قرص بخورم ازمایشات همه رو دادم به غیر از b۱۲و اهن
برای بالا بردن پلاکت چیکار کنم
ببخشید ربطی به اسکن هسته ای قلب ندارد ک تششع قوی دارد و باعث سرطان میشود اخه بعد اسکن اینطوری شدم البته یکسال قبل اونجا بهم امپول ضدپلاکت تزریق کردن
درضمن اقای دکتر ربطی به قرص الپرازولام ندارد قط کنم یا مصرف
با تشکر فراوان
ایا ترامادول هم میتوانست به بدنم اسیب بزند چون سه سال مصرف کردم ولی بدنم مث ساعت کار میکرد تا اینکه گزاشتم کنار مشکلات اضافه شدن و دوباره خواستم مصرف کنم بدنم واکنش نشون داد فشار و ضربان قلبم به شدت رفت بالا حتی با کمترین دوز ترامادول
راستی اقای دکتر من هر از گاهی در زیر دنده سمت چپ نزدیک طحال البته پشتم درد میکنه با اینکه سونوگرافی و عکس ریه گرفتم علتش را نفهمیدن نرمال بود.علش چیه؟میتونه بخاطر تالایمی باشه

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام در صورتیکه تالاسمی از نوع شدید یا متوسط نباشد که در مورد شما حدس نمیزنم اینچنین باشد طحال خیلی بزرگ نمیشود ودرد نخواهد داشت.. علتی که حدس نمیزنم تالاسمی شدید باشد این است که احتیاج به تزریق مرتب خون ندارید. احتمالا علت درد شما بیماری های زخم یا التهاب معده و دوازدهه ویا کبد چرب میباشد که با مراجعه به پزشک گوارش تشخیصش مشکل نیست

م.ع

خیلی ممنون اقای دکتر
پس الان یعنی ازمایش من cbc من خطرناک یعنی مشکوک به سرطان نیست چون پلاکتم همیشه ۲۰۰بودو بقیه rbc و wbc و غیره همون مثل قبلیا بودن فقط الان پلاکتم چون اومده میترسم یه وقت سرطان باشه بخاطر همین

دکتر سید امیرعباس نکوئی

نه سرطان نیست

م.ع

پس اقای دکتر من چند ماه دیگ پلاکتم را دوباره چک کنم و اگر از چه مقدار پایین امد بیام مطبتون تهران اخه من از اذربایجان شرقیم
یا به نظرتون دیگه از این مقدار پایین نمیاد؟

دکتر سید امیرعباس نکوئی

شما ماهی یکبار چک کنید اگر زیر ۱۰۰هزار بود به پزشک مراجعه کنید مگر خونریزی یا خونمردگی در پوست تون بیعلت بوجود بیاد .در ضمن آزمایشاتی را که قبلا توضیح دادم انجام بدهید

م.ع

ممنون اقای دکتر ازمایشاتو حتما انجام میدم براتون میفرستم فقط من چندروز که ازمایش CBCدادم وقتی ازم خون گرفتن ضربان قلبم به ۱۴۰ و فشار خونم به ۱۷ بالا رفت بعد قرص الپرازولام خوردم یکساعت طول کشید حالم سرجاش بیاد به نظرتون از استرسم بود یا دلیل دیگه ای داشت که بعد از خون کشیدن اونطوری شدم
سپاسگزارم
البته اقای دکتر اصلا خونریزی یا خون مردگی ندارم مثلا یه جاییم که کوچولو بریده میشه فوری خونش بند میاد فقط در ادرارم خون بود چند ماه قبل ازمایش دادم ولی باز بازم ازمایش ادرار میدم

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام مورد اول که سوال کردینحالت بعد از خونگیری قطعا عصبی بوده و مشکلی نیست. خون در ادرار نیاز به یک سونوگرافی از کلیه مجاری ادراری و پروستات بدهید و یک ازمایش ادراری و با یک دکتر فوق تخصص داخلی کلیه ویا یک اورولوژیست مشاوره کنید

پلاکت بالای ۷۰ هزار فرد را مستعد خونریزی یا خونمردگی نمیکتد

م.ع

خیلی سپاسگزارم اقای دکتر پس من ازمایش هایی را که قبلا توضیح دادین انجام بدم بعد ارسال میکنم نتایجو ازتون بپرسم
خیلی ممنون ساغولاسوز
ببخشید اقای دکتر من امروز صبح رفتم ازمایشی را گفته بودین انجام بدم اهن .فولات.b۱۲ و سرب به این ازمایشات گفت باید ۱۵ سی سی خون بکشیم منم ترسیدم گفتم باتوجه به تالاسمی که دارم ایا برای این ازمایشات ۱۵ سی سی خون نیازه اگر بدم مشکلی برام پیش نیاد ؟؟.کم خونی شدید بگیرم؟؟

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام هیچ اشکالی نداره

م.ع

پس میرم آزمایش بدم خیالم راحت شد آقای دکتر گفتم باهاتون مشورت کنم بعد
تشکر
چون اینجا آزمایشات نیست گفتن میفرستیم استان تبریز یک هفته طول میکشد بیاد
من یک هفته بعد جواب را میفرستم
ببخشید آقای دکتر امروز آزمایش دادم یک هفته بعد جواب میاد میفرستم براتون
فقط یک سوال داشتم با توجه به آزمایش cbc من چرا روزی وقتی مرغ یا گوشت قرمز میخورم فشار خونم میره بالا مثلا ۱۵یا ۱۶اما ضربان قلبم نرماله
بخاطر اینکه rbcزیاده یا rdw و چون ۱۵کیلو وزن کم کردم گفتم شاید خونم غلیظ شده داخل رگها
بعضی وقتا هم که هر قرصی میخورم مثلا ایبوپروفن یا رانیتیدین حتی الپرازولام و فرقی میکنه چه قرصی باشه بعده خوردن ۱۵دیقه فشارخون شروع میکنه بالا رفتن و سرم گیج میره
علتش چی میتونه باشه لطفا مرا راهنمایی کنید

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام فشارخون بعلت گوشت خوردن بالا نمیره بلکه احتمالا غذایی که گوشت داره مقدارزیادی نمک همراهشه که اون فشارتون را بالا میبره داروهای مسکن همه انواعش مثل بروفن ایندومتاسین ناپروکسن و.... میتونه فشارخون رابالا ببره بخصوص در افرادی که آمادگی ابتلا به فسارخون را دا ند. در صورت درد بطورمحدود استامینوفن کدیین بخورید

م.ع

خیلی ممنون آقای دکتر بله من نمک زیاد استفاده میکنم در غذا پس باید محدودش کنم. ببخشید قند هم در فشارخون تاثیر میگزارد یعنی بالا میبرد فشار خون را یا تاثیرش نسبت به نمک کم است؟
خیلی سپاسگزارم از راهنماییتان

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام در کوتاه مدت قندخوردن تاًثیری در فشارخون ندارد ولی بیماران دیایت در طولانی مدت همه مبتلا به فشارخون میشوند

م.ع

سلام خیلی ممنون
ببخشید دکتر فقر آهن ب ۱۲ یا فولات بر بینایی هم تاثیر دارد
چون چشمان من بشدت زیر نور زیاد اذیت میشن
محیط را کم نور ولی اجسامو پررنگ میبینم مخصوصا زیرنورخورشید و لامپ پرنور
به نظرتون ربطی به کمخونی دارد تا این حد؟
ولی درجای کم نور و تاریک خیلی خوب میبینم اصلا حالت گیجی ندارم

دکتر سید امیرعباس نکوئی

سلام ممکنه درجاتی از میگرن باشد در عین حال به یک چشم پزشک هم مراجعه کنید




شما هم سوال مشابهی دارید؟ از بین صدها پزشک با دانش و با تجربه زوپ سوال خود را بپرسید یا وقت ویزیت ویدئویی یا حضوری خود را رزرو کنید.



سوالات مشابه


تماس با فرد اسکن هسته ای قلب در بارداری

با سلام و وقت بخیر جناب دکتر . من در هفته ١٥بارداری با فردی که در اتاق انتظار بیماران بخش پزشکی هسته ای ماده تکنسیم برای اسکن هسته ای قلب دریافت کرده بود روبوسی و بمدت حدودا یک دقیقه صحبت کردم .وقتی با پزشک مسئول همان بخش صحبت کردم گفتند چون از سه ماه ابتدائیة بارداری گذشته بوده و زمان تماس کوتاه بوده مشکلی برای جنین بوجود نمی آید در ضمن سونوی آنومالی در هفته ١٨بارداری انجام دادم که همه چیز طبیعی بود .بنظر شما احتمال اینکه جنین در دوران کودکی بدلیل این تماس سرطان بگیرد وجود دارد ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

خون

سلام پسرم ۱ سال و۳ ماهه است. اقای دکتر ایا در صورت الکتروفورز طبیعی وفریتین نرمال .و همگوگلوبین ۹ و mc7 58/6و mch 19/3 و rbc4/95 و rdw-cv18/5 و rdw-sd37/7 احتمال تالاسمی مینور هست؟ اهن واسید فولیک مصرف شود؟ پلاکتش670000 تشخیص چیست ؟ قبلا دکترش گفته بود ۳ ماه اهن بدید هروز ۳۰ قطره که فریتین از ۲۲۸ به ۲۸۰ رسید ولی هموگلوبین تغییر نکرد ولی الکتروفورز کهhba۹۵ بود شد۹۷/۱و هموگلوبینhbf 0/8 و ۲/۱ hba2 نرمال ودر رنج خودشون هستند تشخیص چیست ؟ مرسی

غده لیپوسارکوم

باسلام خدمت پزشک عزیز . بیمار ما در جواب سیتی اسکنش غده ای از بافت چربی مشاهده شده که مشکوک به غده ی لیپوسارکومه . در قسمت خلفی بدن ، نزدیک به کلیه هستش . اونطور که ما از اینترنت تحقیق کردیم این نوع غدد که از بافت چربی هم نشعت گرفتن خطرناکن . بهشون گفتن باید نمونه برداری بشه ولی یکی از آشناهامون با همین نوع غده (لیپوسارکوم ) بعد از نمونه برداری وضعیتش وخیم تر شده و در نهایت باعث پخش این بیماری در بدن و فوتش شده . ما نگرانیم نمونه برداری باعث پخش شدن این عامل توی بدن بشه . پشنهاد شما جراحیه یا همچنان نمونه برداری باید بشه ؟. در ضمن غده ۱۰ سانتی متره

سرطات دهان

سلام آیا زخم شدن دهان داخل توسط دندان در هنگام غذا خوردن و غیره باعث پارگی شود سیگار کشیدن در آن موقعی که داخل دهان زخم است بکشیم باعث بروز سرطان دهان می شود؟و یا فقط باعث عفونت می شود؟

سرطان

سلام ایا یاخته های سرطانی میتونن در خون باشن و در مغز استخوان نباشن؟ یا باید هم در خون و هم در مغز استخوان باشن که سرطان باشه؟