گ.ج
عنوان :

مدفوع سبز

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر مقدادی من مادر گندمم 3ماه خورده ایشه مدفوعش بیشتر موقعها سبز ربگه مخصوصا امروز چیکار باید کرد

سلام سبزی مدفوع به علت
حساسیت به لاکتوز شیر مادر و ریفلاکس پنهان است واگر کودک رشد طبیعی دارد و بی قرار نیست جای نگرانی ندارد

بی قراره باد داره شکمش شیر خشک بدون لاکتوز میخوره ولی بعضی روزا اینجوری میشه رشدش طبیعیه
رفلاکسم داره خیلی بالا میاره داروشم تموم شده

داروها را تا ماه 9 باید تمدید کنید و رنگ سبز در حساسیت به لاکتوز طبیعی است

ممنون