ن.ص
عنوان :

ریزش مو وسواس عملی افسردگی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام لطفا به سوال من توجه کنید و دقیق جواب بدهید و چون چند تا دکتر گفتگو کردم توجه نمیکنند و دقیق و درست جواب نمیدهند و چرت تحویل میدهند و موندم تو این مسعله خودم من 25 سالمه و از بچگی موهای من فر بوده و الان نه رنگ موهام هم خرمایی رنگه و تنک کم پشت عست خیلی کم اگه زیاد کوتاه کنم معلوم میشه بلند بشه معلوم نمیشه و وسواس عملی شستشو ترس از کثیفی هم دارم شب ها هم دور میخابم ساعت 4 صبح خوابم تیم نیست با گوشی بازی میکنم و افسردگی علاییمش و دکتر هم رفتم که یک جعبه قرص هرویت داده هنوز مصرف نکردم و سه تا امپول نوروبیون یک هم چیزی داد و شامپو کافین که مصرف کنم شامپو کافین ضبر میکنه مو را و من شامپو گاهی مصرف میکنم امپول ها ا هم زدم دوتا دکتر رفتم که گفتند پیاز ریشه موهات ضعیفه و محلول ماینو کسیدل داده بهم استفاده نکردم و چون تو خانواده فقط و فقط دایی هام و پسر هاشون که سنشون از من هم تا 5 الی 6 سال کوچکتر یا بزرگتره موهاشون ریخته و پدرم و اموهام همشون مو دارند و من اگه در حمام هم موهام دست بکشم بشورم دونه دونه مو میاد به دستم توی شستن مثلن 4 تا دونه 5 تا دونه و اروم هم بکشم موهام که هیچی احساس نکنم کنده میشه یک دونه دو تا دونه نیاد به دستم و من از این بایت خیلی خیلی نگرانم به نتیجه نرسیدم چه کار کنم چون بیکار هم هستم 6 ساله ودر منزل و میخاهم ببینم که قرص هرویت مصرف کنم بهتر میشه و ماینوکسیدل را استفاده کنم اولش موهام ریزش پیدا نمیکنه که بریزه کلن چون برادرم داشته میگفت میریزه مو ها را و از استرس افسردگی و بی خولبی هم هست و من سرکار بروم و قرص هرویت مصرف کنم خوب میشه درباره محلول هم گفتم توضیح بدهید لطفا دقیق مشکل مرا مطرح کنید خیلی خلیی نگرانم و عکس هم از موهام میفرستم نگاه کنید توجه کنید دقیق بلند هم بشه بد وایمیسه موهام حالتش باد بخوره زود بهم میخوره و مرا لطفا نکران تر نکنید دقیق جواب بدهید و عکس میفرستم و چهار روز کوتاه کردم موهام لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید که از نگرانی در بیام خوابم نمیبره فکر میکنم لطفا فقط دقیق خواهشن دست شما درد نکنه تشکر ببخشید شرمنده لطف کردید ممنون
الان الان ریخته بهم موهام و تازه کوتاه کردم 4 روزه
ایا حنا بی رنگ هم خوبه
تو عکس نور بیوفته کچل میفته عکس این را حالا نمیدونم
امتحان کردم
منتظر جوابم از نگرانی دربیام تشکر خیلی خیلی تشکر
منتظر جوابم خیلی خیلی تشکر
از نگرانی دربیام

با سلام
چون دقیق متوجه نشدم بنظرم مشکل هست دقیق جواب دادن

سوال که همون اول فرستادم قشنگ بخونید متوجه میشید

ولی من نخواستم به شما جسارت کنم که قشنگ بنویسید

برو امو هیچی حالیت نیست گیر کیا افتادیم من اسم فامیل برنامه را گزارش میدهم به واحد مربوطه