ک.ش
عنوان :

خون در مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
در مدفوع پسرم که 1 ماهه است اندازه یک نقطه خون دیده شده آیا خطرناک است؟

سلام.فقط'یک نوبت دیده شده؟دفع مدفوعش راحت هست؟تغذیه با شیر شماست؟ وزنش؟
تب نداشته؟حال عمومی اش فرقی نکرده؟
شرح حال کاملتری بیان کنید لطفا

سلام،فقط یک بار دیده شده امروز صبح ،دیشب تا صبح زور میزد دل درد داشت ،شیر خشک ، 3/690 ،تب نداشت
ببخشید 4/690
وزن و اشتباه زدم

یک اژمایش مدفوع بدین.ممکنه آلرژی ب پروتئن شیرخشک باشه.که اگر آلرژی باشه قاعدتا باید تکراربشه
و ناحیه مقعدش رو هم با روغن زیتون چرب کنید مخصوصا اگر زخمی چیزی در اون ناحیه دیدید.

ممنون از راهنماییتون