ش.ا
عنوان :

آلرژی شدید

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام قبلا آلرژی فصلی داشتم الان هرروزه شده
عطسه فراوان..آبریزش بینی گرفتگی سینوس و بینی .اشک چشم

سلام درمان اصلی آلرژی دوری از ماده آلرژن یا حساسیت زا ست. پس پیداش کنید و ازش دوری کنید. سایر درمانها علامتی و موقتی است

یه دارو جهت کنترل میخوام لطفا .چون شاغل هستم کلا در محل کار اذیتم میکنه و تا حدی پیش میره که تبدیل به سردرد و فشار عصبی میشه

در شروع فصلی که آلرژی ایجاد میشه یک آمپول دگزامتازون LAبزنید و فقط هر روز یک قرص تلفست 180 مصرف کنید