ز.ج
عنوان :

جوش کف سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. من نزدیک 8 ساله که کف سرم چربه و جوش میزنه. پیش خیلی دکترا رفتم یه مدت بهتر میشه ولی بعد دوباره شروع میشه. الان یه ساله اکوتان مصرف میکنم به تجویز پزشک ولی وقتی قطعش میکنم دوباره شروع میشه. پوست صورتمم خشک شده با مصرف این قرص. برای از بین بردن چربی سرم چی کار کنم؟ گاهی وقتا هر روز باید برم حموم و واقعا سخته. ممنون

با سلام
بله علت جوش چربی بیش از حد پوست هست و بی شک بررسی علت لازم است ولی به احتمال زیاد دوز مصرف رواکوتان صحیح نباشد نحوه استفاده از رواکوتان را در یکسال ذکر کنید و اینکه وزن تان چقدر است؟!

اول دکتر گفتن هر شب یه قرص. بعد از یک ماه آزمایش آنزیمای کبدی رو گرفتن و گفتن نرماله. بعد گفتن هر 3 شب یه قرص بخورم. وزن من 50 کیلوگرمه

بله متاسفانه همانطور که حدس زدم ناشی از همین نحوه مصرف من دراوردی هست که دارویی که باید با دوز نیم تا هفتادوپنج میلی گرم به ازای هر کیلو وزن بدن تجویز شود با دوز ناقص بیمار رو مدتهای مدید از نعمت بهبودی محروم می کنند بطور مثال شما باید روزی یک تا دو قرص مصرف کنید تا در یک دوره 6تا 8 ماه نتیجه بگیرید

واقعا نمیدونم چی بگم! ایشون متخصص پوست بودن و استاد دانشگاه. من الان باید چی کار کنم؟
ینی الان دوباره همون قرصو مصرف کنم به مدت 6 ماه روزس یک تا دو عدد؟

باسلام
واقعا این مباحث برای بالابردن اطلاعات بیماران هست واقعا با این روش نمی شود با اطمینان دارو تجویز کرد شما حتما باید تحت نظر پزشک متخصص در تمام مدت باشید که ضمن بررسی ازمایشگاهی در هر مرحله وضعیت شما را در نظر بگیرد و تصمیم به ادامه و یا تغییر دوز دارو بگیرد من روش اصولی درمان جوش در یک فردی که بجز اکنه مشکل دیگری ندارد و ان اکنه به روشهای دیگر پاسخ نداده پزشک تصمیم گرفته از این دارو استفاده کند

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین آقای دکتر