پ.ع
عنوان :

سوال در مورد استفاده استفاده از ماسک شنی حین راکوت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر ببخشید از اول اسفند 97 به تجویز دکتر راآکوتان مصرف می کردم تا اواسط خرداد توی این مدت تمام جوش های صورتم از بین رفت و در اون زمان تنها جای جوش ها باقی مونده بود ولی چون خیلی لاغر شده بودم مصرف دارو رو متوقف کردم به مدت یک ماه و بعد از یک ماه اول یک هفته است که مجددا شروع کردم به استفاده از راآکوتان به نظر شما کار درستیه یا اینه مصرف رو کامل متوقف کنم .؟؟؟بعد یه سوال دیگه هم داشتم حین استفاده از راآکوتان آیا میشه از بخور صورت و ماسک های شنی(اسکراب) استفاده کرد یا نه چون شنیدم راآکوتان باعث حساسیت پوست میشه پرسیدم تشکر از پاسخدهی تون

با سلام
به همین دلیل که در این سوال هست مطلقا مصرف رواکوتان را بدون نظارت پزشک شروع نکنید چون اگر با چنین دلایل بی ارتباط قطع می کنید انگاه دیگر ممکن است بیماری به همین روش درمان نیز مقاوم شود

بخور یک روش درمانی در جوش نیست بنابراین جایی در درمان با رواکوتان یا بی رواکوتان ندارد ، هرچیزی باعث حساسیت شود استفاده از ان ممنوع است ربطی به اسم ان ندارد اگر اطمینان دارید باعث حساسیت می شود نباید شروع کنید

ببخشید حالا که جوش ها برطرف شده و جاشون مونده شما چه روشی رو برای برطرف کردن جای جوش ها پیشنهاد میکنید ؟؟؟به نظر شما ماسک های شنی میتونن موثر باشن
در ضمن بنده هم اکنون جایی هستم که با پزشک معالجم خیلی فاصله دارم ایشون تهران هستن و بنده شهرستان نمیدونم الان که جوش ها برطرف شده دوباره مصرف راآکوتان رو شروع کنم یا نه ؟؟؟به نظر شما این نبود جوش در حال حاضر به صورت مقطعیه یا که خیر؟؟ممنونم

درمان مناسب جای جوش بستگی به نوع جایی که گذاشته است تعیین می شود اسکار فرورفته باید پانچ وساب سیژن و بعد لیزر بشه میکرودرم ، درم ابریژن ، میکرونیدلینگ و اگر فقط لک باشد درمان دارویی ضد لک و ضدافتاب و دوری از افتاب

سلام دکتر ببخشید میشه همزمان با مصرف داروی راآکوتان جای اسکار های فرورفته رو هم درمان کرد ؟؟؟مثلا لیزر و این سری روش ها

باسلام
بله می شود ولی ترجیحا بهتراست درمان جای جوش با پانچ ولیزررا تا بهبودی جوش به تاخیر انداحت

ولی درمان دارویی یا استفاده از روشهای لایه برداری و پیلینگ بلامانع است

ببخشید منظور از روش روش های لایه برداری و پیلینگ چیست؟؟منظور ماسک های صورت است؟؟

منظور هر روش دارویی وغیر جراحی با کرم ، محلول لایه بردار ، ماسک و غیره

برای استفاده از ماسک صورت حتما باید به دکتر مراجعه کرد؟؟اگر امکار دارد چند ماسک لایه بردار پوست خشک معرفی کنیدتشکر

بله بهتراست بعداز تشخیص صحیح مشکل درمان اصولی انجام شود

سلام دکتر چندتا ماسک خوب برای درمان جای جوش معرفی کنید؟

برای جوش من معمولا ماسک تجویز نمیکنم شرکتهای اردن ، دکتر ژیلا ، سینره و.... خارجی ها اریکه ، بیودرم و... شرکتهای معتبری هستند ببینید کدامش ماسک مخصوص جوش دارد