ش.ع
عنوان :

گوش درد و گردن درد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام وقت بخیر
من چند روزی هست که گوش سمت راستم کمی درد می کنه و داخل گوشم رو احساس می کنم حتی کمی وقتی اب می خورم و پایین گوش و و گردن هم می رسه و گاهی احساس می کنم گوشم یه حالت مثل گشاد شدن داره. البته من 7 8 ماه پیش سرماخوردم و از اون موقع چیزی رو در گلوم و بین بینی و دهانم احساس می کنم که بیرون نمیاد یا خیلی کم بیرون میاد رنگی نداره اما تقریبا حالت چسبناک داره
هندزفری هم زیاد استفاده می کنم

ممنونم
چه طوری می تونم ندبت بگیرم؟

سلام. اگر خواستید برای ویزیت تشریف بیاورید، آدرس مطب:
1- تهران، شرق به غرب جلال آلِ احمد، زیر پل گیشا، نرسیده به چمران، خیابان پروانه، ساختمان پزشکان چمران، واحد 27، 88635503، دوشنبه ساعت 3 تا 5.
2-تهران، میدان ونک، خیابان صانعی، پلاک 42، واحد 3،چهارشنبه و  شنبه ها ساعت 4 تا 6، تلفن 88875790
تلفن منشی: *****093767

سپاس