پ.ر
عنوان :

جوش و جای جوش و منافذ باز صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
من یک دختر 16 ساله هستم که تقریبا از 9 سالگی صورتم
شروع کرد به جوش زدن و الان خیلی بهتر شده ولی هنوزم جوش های ریز روی صورتم و جوش های سر سیاه روی بینیم زیاده و جوش های زیر پوستی و چرکی هم میزنم. روش های طبیعی و شیمیایی زیادی هم امتحان کردم ولی برای یه مدت خوب میشد اما دوباره جوش میزدم نمیدونم واقعا دیگه باید چیکار کنم منافذ باز هم روی گونه هام خیلی زیاده

باسلام
درمان جوش باید مرتب و تحت نظر پزشک انجام شود و دوره درمان نیز بستگی به مدت زمان بیماری و نیز مدت زمان درمان تعیین می گردد اگر دوره درمان کامل شود حتما بهبود می یابد