م.م
عنوان :

شاخک بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید
چند ماه پیش بینیم ضربه خورد و جا انداختن ولی شاخک بینی یک طرف هر دفعه بزرگ میشود امروز شاخک سمت راست بزرگ میشود و فردا سمت چپ کیپ می شود دکتر اسپری بودنا 64همراه قرص دکونژ ستانت تجویز کردن اما تاثیری ندارد با وجود مصرف یک هفته ای اما هنوز به همان صورت هست .آمپول تریا میسیلون به نظر شما بهتر نیست.

سلام، تورم متناوب شاخکهای بینی راست و چپ یک مساله فیزیولوژیک و طبیعی هست ولی اگر در صورت نداشتن علایم حساسیت و آلرژی و مصرف داروها کماکان مشکل دارید نیاز هست سی تی اسکن از بینی و سینوسها انجام شود.

حساسیت و آلرژی ندارم آیا باز هم طبیعی هست؟
این داروها چه مدت باید مصرف بشه تا تاثیر گذار باشد؟

میبایست مدت زمان بیشتر حداقل دوتا سه هفته دارو استفاده شود در صورت عدم تاثیر سی تی اسکن انجام دهید.انجام سی تی اسکن در ابتدا هم بلامانع هست