ر.چ
عنوان :

مو برداشتن مچ دست

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر من دو هفته قبل در فوتسال در اثر برخورد توپ به دست چپ دچار اسیب دیدگی شده و مچ دست متورم شد در عکسبرداری اولیه پزشک ارتوپد فرمودند که مشکلی به نظر نمی رسد اما جهت اطمینان 14 روز گچ گرفته و سپس بعد از بازشدن گچ عکس مجدد گرفته شود
در عکس مجدد یک مو بردن تشخیص دادند اما فرمودند نیاز به کچ نیست اما در دو روز گذشته درد داشته و یک خون مردگی در مچ دست قسمت رگ دست دیده میشود
ایا نیاز به گچ نیست یا بستن مچ بند یا باند کشی ؟

سلام عکس هاتون رو میتونید بفرستیو؟و چه استخوانی از مچ مو برداشته بود؟

من شخصا اینگونه مواردو گچشون رو تا 4 هفته نگه میدارم اگر مریض اصرار بکنه حتما جایگزینش مچ بند اتل دار رو جایگزینش میکنم؛حدودا یک ماه طول میکشه بدون درد بشید و حدودا 45 تا دوماه طول میکشه به ورزش برگردید

آیا شنا رفتن را در حال حاضر توصیه میکنید
البته شنای حرفه ای خیر صرفا قدم زدن در آب و سونا
بسیار از پاسخگویی سریع شما متشکرم
پس من حتما به یک پزشک دیگر مراجعه نموده تا دستم را جهت اطمینان تا دو هفته دیگر گچ گرفته و یا با مچ بند که دو قطعه لاستیکی در دو سمت دارد ببندم
فقط یک سوال خون مردگی روی مچ مشکلی ندارد ؟

نه خطری نداره؛بسته به میزان دردتون تصمیم بگیرید

اگر درد آرام تر شد میتوانم از مچ بندی که توصیف کردم استفاده کنم ؟
آیا ماساژ در آب گرم حمام هم توصیه میکنید ؟
چه توصیه های دیگری دارید ؟

بله مچ بند هم کافیه؛ماساژ ممکنه دردناک باشه براتون؛حرکات انگشتان رو حتما حفظ کنید؛مچ دست رو حایل قرار ندید

یک دنیا ممنون
خداوند همیشه یار و نگهدار شما و خانواده محترمتان
اگر روزی به شهر جهرم در استان فارس تشریف آوردید قدمتان بر چشم ، افتخار میزبانی شما را داشته باشیم
تلفن بنده *****091739 چهارباغچه نماینده بیمه ایران
در خدمتتان هستم