م.ن
عنوان :

ترمیم جوش و آکنه صورت و لک های قهوه ای رو مچ پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و خسته نباشید
اینجانب 35 ساله هنوز صورتم جوش و آکنه میزنه الان بهتر شده الان کرم نروا میزنم زمان مصرف خوبه ولی همین که قطع میکنم باز جوشها بر میگرده این یه مورد
مورد بعدی که حدود 3 سال پیش اتفاق افتاد مچ پاهام تا جای جوراب که می پوشم اوایل دونه های قرمز رنگ زده شد با خارش شدید بعد یه مدت رنگش قهوه ایی خارششم افتاد هنوزم رو پوستم هست خواستم راه درمان و اگر دارویی نیاز هست راهنمایی کنید
ممنونم واقعا خسته شدم از این شرایط

باسلام
جوش یا اکنه یک بیماری پوستی است وباید بطور مرتب تحت درمان قرار گیرد اینکه یک محلول یا کرم بزنید و گاهی ازمایشی قطع کنید ببینید خوب شده کافی نیست

لکه های مچ پا به نظر پورپورا میاد کمتر سرپا باشید و موقع خوابیدن پا را بالاتر بگذارید وهمچنین مشاوره عروق لازم است