ا.ک
عنوان :

سرگیجه

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من از زمانی که به یاد دارم تا الان هر روز سرگیجه شدید میگیرم جلوی چشمهام سیاه میشه وباید دست از چیزی بگیرم که زمین نخورم

با سلام.دوست عزیز ابتدا بایستی وضعیت فشار خون در حالت ایستاده و خوابیده با هم مقایسه شود که اگر بیش از یک واحد اختلاف نباشد، علت از فشار خون نیست.در صورت تفاوت بیش از یک واحد بایستی به متخصص قلب مراجعه شود.در غیر اینصورت بایستی وضعیت تیرویید و فقر آهن بررسی شود.اگر این مورد هم طبیعی باشد، مساله سرگیجه جسمی نیست و منشا اضطرابی دارد و بایستی به متخصص اعصاب و روان مراجعه نمایید.