ز.ح
عنوان :

کمبود وزن و قد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام. دختر 18 ماهه من وزن زمان تولدش 3.300 بوده و الان 9.5 کیلو هست با قد 79. خیلی نگرانم . از تمام مواد غذایی که باید استقاده بشه هم میدم بهش ولی بازم رشو وزن و قد خوبی نداره. در حال حاضر شیر خودمو میخوره هنوز. ممنون میشم برای رشد قد و وزن راهنمایی کنید.

سلام ، وقت به خیر . با توجه به سن و وزن کودک بهتر است ابتدا توسط متخصص کودکان ویزیت شده ، براساس معیارها و نمودارهای رشد ، معاینه بالینی و رژیم غذایی کودک ، خدمات پزشکی لازم ارائه گردد،