م.ت
عنوان :

تپش قلب

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام و خسته نباشید
من چند شب هست که موقع خواب خصوصا وقتی به پشت میخوابم احساس تپش قلب دارم و دو سه شب به پهلو که می خوابیدم بهتر می شد و می تونستم بخوابم اما شب گذشته در هر حالتی اون احساس رو داشتم و وقتی بلند می شدم بهتر می شدم و خیلی طول کشید تا تونستم بخوابم . البته تو طول روز هم بعضی وقتها این احساس رو دارم . دیروز هم فشارم رو گرفتم مشکلی نبود فقط پالس 92 بود که به نسبت روزهای دیگه مقداری بالاتر بود . چند ماه پیش به دلیل درد قفسه سینه مراجعه کردم به پزشک که بعد از اکو و نوار قلب به من گفتن مشکلی تو اینا نشون داده نشده و ممکنه مشکل شما معده باشه که پنتو پرازول تجویز کردن که بعد از چند روز استفاده درد از بین رفت و الان هم من نوبت دکتر گوارش گرفتم که برم اما می خوام بدونم ممکنه مشکل قلبی باشه؟!

سلام ،لطفا سن و سابقه بیماری دیگه ای هم اگر دارید بفرمایید.

اگر داروی خاصی هم مصرف میکنید یا الرژی خاصی دارید

سلام .41 سالمه . چند سال پیش بخاطر مشکل ورم معده و سندرم روده تحریک پذیر دارو مصرف می کردم و رژیم غذایی شدیدی داشتم اما بهتر شدم و دیگه مشکل خاصی نداشتم تا چند ماه پیش که برای درد قفسه سینه مراجعه کردم به پزشک
من دارویی هم مصرف نمی کنم بجز قرص آهن و یک قرص مکمل دیگه به اسم ریجن دایت که بیش از دو ماهه استفاده می کنم. اصلا چای و قهوه هم نمی خورم . متوجه آلرژی خاصی هم در خودم نشدم

دردتون بسیار بعیده که قلبی باشه با توجه به اکو و نوار قلب نرمال . ممکنه اضطراب و استرس تو علایم شما مؤثر باشه .البته نوار قلب و اکو نرمال برای نامنظمی ریتم قلب(اریتمی) رد کننده نیست و اگر بازهم حملات طپش قلب رخ داد لازمه که هالتر مانیتورینگ استفاده کنید که یک وسیله موبایل هست و ریتم قلب رو طی شبانه روز ضبط و ثبت میکنه . اگر تهران تشریف دارید میتونین به دکتر ملازاده که بیمارستان امام خمینی هستند ویا مرکز قلب تهران کارگر شمالی مراجعه بفرمایید ولی اگر شهرستان هستید متخصص قلب فلوشیپ EPS که کارشون اریتمی هست میتونن کار شما رو تکمیل کنند که خیالتون راحت بشه

البته چون دستگاه فشارسنجی که استفاده می کنیم ظاهرا اگه اریتمی قلب باشه هم نشون میده و من چنین چیزی رو ندیدم. ممکنه به دلیل استرس باشه . سپاسگزارم از شما.

سلام ،بله ممکنه همش از استرس باشه ولی اول باید حتما مشکل جسمی رو با دقت رد کرد .