س.ب
عنوان :

کم کاری تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم 38 ساله هستم کم کاری تیرویید دارم هر 6 ماه آزمایش میدهم و روزی یک قرص کامل لیوتیروکسین می خورم در آزمایش آخری anti-tpo بالاتری نشان داده ولی سایر آیتم ها T3و T4و TSH همه نرمال هست خواستم بدونم بالا بودن Anti-tpo نشانه چی هست با اینکه قرص ها رو قطع نکردم

سلام در پیگیری کم کاری تیروئید نیاز به چک سریال آنتیtpo نیست ویکبار بالا بودن آن برای شناخت ماهیت علت کم کاری تیرویید کافی است در واقع علت کم کاری تیروئیددر شما فعال شدن ایمنی بدن برعلیه تیرویید است(بیماری هاشیموتو)
در پیگیری چکtshو مطلوب بودن آن کفایت می کند